+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Mlýn Bořetice Отзывы

рейтинг отеля

73%
хороший

by 19 reviews

  • Персонал

    76%
  • Чистота

    80%
  • Оборудование

    75%
  • Комфорт

    68%
  • Соотношение цена / качество

    67%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Alexander Feher

Группы друзей, 3.9.2017

Pohranice Slovensko

  • Overall rating
100 %
  • Maximalna pozornost personalu v rieseni individulanych poziadaviek hosti, napr. zabezpecenie vecere po uzavierke atd. Vyborna poloha pod vinohradom Spolkovej republiky Kravi hora. Lokalita je kludna, ticha. Dobre prepojenie na cyklotrasy.

  • Az pri zaplateni nasho pobytu nas infomovali aj o zaplateni rekreacneho poplatku 50 Kc na osobu/den. Je to udaj, ktory by mal byt uvedeny uz pri objdenani hotela (napr. na strankach hotel.cz).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 26.3.2017

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 1.1.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 11.12.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Opravte si dveře u sprchového koutu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

Пожилые пары, 7.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 6.3.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • vržou příšerně podlahy naštěstí po příchodu ze sklípku to moc člověk neřeší díky je u vás fajn přátelé ze severu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.11.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Zemanová

Пожилые пары, 22.8.2015

Čeština

  • Overall rating
40 %
  • Dobrá kuchyně.

  • Minimum informací od personálu k fungování penzionu, neochota personálu a neustálé popíjení kávy a kouření.

Personál
3
Služby
3
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Группы друзей, 24.5.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • všestranná spokojenost

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Machovec

Пожилые пары, 10.4.2015

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Slušná kuchyně a restaurace

  • Poměrně seprané a malé ručníky, nefungující televize.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Zdobinský -

Семья со взрослыми детьми, 13.7.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Štefan

Группы друзей, 11.5.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Spokojený

  • Žádné

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Martin

Группы друзей, 28.4.2013

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Vyborna snidaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

. Kocourková

Группы друзей, 17.6.2012

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • velmi dobré jídlo

  • vedro v pokojích

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

Пожилые пары, 16.9.2011

Čeština

  • Overall rating
66 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Kateřina Hroníková

Семья с маленькими детьми, 6.7.2011

Praha, ČR

  • Overall rating
66 %

(without text rating)

Personál
3
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Přikrylová

Группы друзей, 7.11.2010

Čeština

  • Overall rating
12 %
  • Byla to katastrofa. Spát se tam nedá, je to všechno dřevěnné, takže je slyšet každý krok a pak zejména noční řvaní hostů. To se dá přežít.. :) Co se ovšem přežít nedá, je chování "šéfa", který se choval jako hulvát a řval na nás, když jsme si dovolili poukázat na to, že za lehce nadstandardní cenu snídaně byl k dispozici silný podstandard. Jeho výmluvy byly pikantní, jakože tam bylo víc hostů a ti snědli víc než je "příděl" apod. O kvalitě podávaného jídla a neuklizených stolů odhlížím, i tak je to opravdu za hodně peněz moc málo muziky. Srovnávám srovnatelné - mluvím o srovnání Bořetice a nedaleké Velké Pavlovice. Při příjezdu se připravte na to, že první, co po vás chtějí, je zaplatit, což je evidentně jediný cíl, nic ostatní "šéfa" a jím "řízený" personál, nezajímá. Je to nabídka pro ty, kteří se jedou pouze opít do sklípků a co se děje kolem nich, to je jim úplně jedno a jsou ochotní zaplatit za mizerné nebo téměř nepřítomné služby.

Personál
1
Služby
1
Čistota
2
Komfort
1
Cena/kvalita
1

pan Česánek

Группы друзей, 12.12.2009

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.